Скільки коштує ERP?

Коли справа доходить до вибору ERP-системи, кожен підприємець хоче розуміти, з чого складається його вартість і на цьому етапі можуть виникнути нерозуміння. Тож, пропонуємо подивитись на ціноутворення нашими очима.

Коли справа доходить до вибору ERP-системи, кожен підприємець хоче розуміти, з чого складається його вартість і на цьому етапі можуть виникнути нерозуміння. Тож, пропонуємо подивитись на ціноутворення нашими очима.

Витрати на ERP можна поділити на стартові та операційні. Розібравшись у кожній статті витрат можна розрахувати необхідний бюджет.



Ліцензія.

Залежно від цінової моделі може бути безстрокова або за передплатою. Безстрокова модель передбачає значні початкові витрати. Модель за передплатою — щомісячну або щорічну оплату. Вартість залежить від функціонала, закладеного в систему та кількості робочих місць. Враховуйте, що безстрокова система, скоріш за все, потребуватиме періодичне платне оновлення.

Що стосується саме Odoo, компанія пропонує обрати той план розрахунку за ліцензії, який ви для себе вважаєте оптимальним: щомісячна оплата або річна. Річні пакети значно дешевші, а компаніям, які розраховують на довгострокове використання системи, надаються персональні ціни. Також, варто згадати, що існує 2 версії платформи — платна та безкоштовна. Версія Enterprise та Community. Так, безкоштовна версія підійде не всім, але також має непоганий робочий базовий функціонал. Нагадаємо, що однією з важливих переваг Odoo є відкритий код, а це, своєю чергою, дає можливість доопрацювати базу до необхідного вам рівня, залучивши власних розробників або скориставшись послугами компанії-інтегратора. Тож якщо вас цікавить індивідуальний план розрахунку, або важливо дізнатись чи підійде вам безкоштовна версія — зв'яжіться з нами, ми допоможемо визначитись.

Впровадження.

Включає виявлення потреб бізнесу, збір вимог, аналіз бізнес-процесів, підбір необхідних додатків, що закривають ці потреби; налаштування стартового функціонала, кастомізацію, а також міграцію історичних даних. Обсяг робіт та якість спеціалістів тут мають ключове значення.

Розробка.

Тут все залежить від ваших бажань та бюджету. Можна розробляти персональне рішення з нуля, кастомізувати готові рішення за своїм персональним планом або додавати невеликі зміни, які є принциповими для якісної та продуктивної роботи вашої компанії. 

Навчання персоналу. На вартість впливає кількість співробітників та глибина навчальної програми, що допоможе максимально швидко та ефективно використовувати нову систему. Можна навчати співробітників самостійно, використовуючи навчальний матеріал у вільному доступі. Такі матеріали не завжди систематизовані, зрозумілі та не завжди є можливість вивчати матеріал звичною мовою. Також можна скористатись допомогою компанії-інтегратора, яка надасть адаптовані матеріали, проведе навчальні заходи та забезпечить стартовий супровід кожного користувача. 

Хостинг.

Вибір між SaaS (програмне забезпечення як послуга), хостингом партнера або власним (on-premise) хостингом впливає на початкову вартість та рівень контролю над системою. 

Супровід та обслуговування.

Впродовж користування будь-якою системою користувачі неминуче зустрічатимуться з певними складнощами в користуванні, технічними питаннями, помилками та їх виправленням. 

Компанія Plugit є партнером Odoo і пропонує повний комплекс послуг з впровадження ERP системи. Ми гнучкі в питаннях ціноутворення, що дозволяє нам створювати рішення, які закривають індивідуальні потреби в кастомізації і відповідають заявленим бюджетам. 


Тут буде відображатися ваш динамічний сніпет... Це повідомлення відображається, оскільки ви не вказали фільтр і шаблон для використання.
ОБИРАЙТЕ ODOO

Ми точно знаємо, що навіть маленьки зміни приведуть до зростання Вашої компанії та її прибутків. Готові змінюватись? Будемо раді долучитись!